Bivši čitač vodomera imenovan za pomoćnika ministra poljoprivrede

Vlada Srbije imenovala je dugogodišnjeg čitača vodomera iz Obrenovca Aleksandra Bogićevića za novog pomoćnika ministra poljoprivrede za oblast ruralnog razvoja, piše list "Danas".
Bivši čitač vodomera imenovan za pomoćnika ministra poljoprivrede
Foto: 021.rs
Po navodima lista, Bogićević je imenovan na sednici Vlade Srbije održanoj 17. jula.
 
On je od 1995. do 2007. godine radio u JKP "Obrenovac" kao čitač vodomera, zatim kao inkasant, blagajnik i organizator parkiranja. Od 2007. do 2012. godine u JKP "Vodovod i kanalizacija" radio je na poslovima blagajnika, referenta za vodočitanje i šefa kontrole potrošnje vode i reklamacija.  
 
Bogićević je zvanje strukovni ekonomista stekao je na Visokoj školi za ekonomiju i upravu u Beogradu. Diplomirao je na Fakultetu za poslovno industrijski menadžment Univerziteta Union u Beogradu i stekao zvanje diplomirani menadžer.  
 
Od 2012. do 2014. godine član je Gradske skupštine Obrenovca, zadužen za komunalne delatnosti, a od 2014. godine izabran je za člana Veća opštine Obrenovac, zadužen za poslove iz oblasti poljoprivrede. Reizabran je na istu funkciju 2016. godine. 
 
Ministarstvo poljoprivrede je na pitanje šta ga je kvalifikovalo za tu funkciju, navelo da je izabran "na osnovu dugogodišnjeg rada na poslovima za poljoprivredu kao član Veća gradske opštine Obrenovac, kao i na osnovu prethodno ostvarenih rezultata vezanih za sanacije posle poplava u Obrenovcu 2014. godine". Dodaje se da je ruralni razvoj jedan od najvažnijih sektora ne samo u Ministarstvu poljoprivrede već i u procesu priključivanja Srbije EU.
  • Dejan

    23.07.2018 09:33
    San
    Čuli ste za american dream evo kako izgleda serbian dream u punom glamuru i sjaju.
  • @Ana Ilic

    23.07.2018 00:53
    Ne, Vas "će mo" na to mesto!
    A pravopis!!!!??? :))))


    Ana Ilic 20.07.2018 • 19:34
    "Čovek je visoko obrazovan, završio je fakultet, ne znam u čemu je problem što je ranije radio takav posao!!! Jel će te možda da protestuje te! U čemu je problem????? Hoće te vi na to mesto???"
    Ovakvu nepismenost treba pogledati još jednom.
    će te? (ću ćeš će ćemo ćete će)
    protestuje te? (protestujete)
    hoće te? (hoćete)
    Jel će te? (Da li ćete?)
  • veki

    21.07.2018 21:08
    Jedan manje-više
    Daleko je veće zlo što su brojni, njemu slični, zaposleni i u našim ambasadama širom sveta i konstantno kvare imidž o nama kao naciji .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.