Učenici iz Španije ujutru stižu u Beograd

Đaci iz Beograda koji su otputovali u Španiju prošle nedelje trenutno se nalaze u Italiji, a njihov dolazak u Srbiju očekuje se ujutru oko 9 časova.
Učenici iz Španije ujutru stižu u Beograd
Foto: Pixabay
To je za B92. net izjavila Aleksandra, majka čije je dete otišlo na ovo putovanje.
 
"Deca su upravo krenula iz Italije za Beograd. Bili su u jednom autletu. Tu su jeli, a vozači su se odmarali. Očekuje se da će u Beograd stići ujutru oko 9 časova", rekla je majka Aleksandra. 
 
Đaci iz beogradskih škola prošle nedelje otišli su na letovanje u Španiju, koje je organizovala profesorka Snežana Martić u privatnoj režiji sa agencijom "B2B". 
 
Tokom julerašnjeg dana pojavile su se informacije da su se deca razbolela i da sede u autobusu, bez novca koji je im prethodno uzeo predstavnik agencije. 
 
U razgovoru za B92.net, Aleksandra je ispričala šta se sve izdešavalo i kakvu su agoniju deca preživela tokom putovanja.
  • Johny O.

    21.07.2018 22:55
    ambasada
    A šta je radio ambasador ?Zašto nije pomogao svojim sunarodnicima i državljanima??
  • Vuki

    21.07.2018 22:14
    Ama dosta više.
    Neka deca se nisu lepo provela na moru, i sta sada?
  • V

    21.07.2018 21:28
    nekažnjeni
    Pljačka se narod na svakom koraku.
    Nemoral je u svakoj sferi našeg društva i nema nade da će se išta uskoro menjati, pošto se počinioci ne kažnjavaju.
    Rakom je prvo obolelo sudstvo i bolest se nekontrolisano širi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.