Aleksandar Šapić na čelu Srpskog patriotskog saveza

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić saopštio je sinoć da je izabran za predsednika novoformirane stranačke organizacije Srpski patriotski savez.
"Večeras sam izabran za predsednika Srpskog patriotskog saveza – SPAS", naveo je Šapić na svom nalogu na Tviteru.
 
 
Dodao je da će novoformirana stranačka organizacija samostalno nastupati na svim budućim izborima u Srbiji.
 
"Javnost će od jeseni biti upoznata sa planovima, programom i načinom delovanja", napisao je Šapić.
  • veterinar

    22.07.2018 15:16
    Patriotizam je poslednje utočište hulja ...
  • Ilija

    22.07.2018 11:51
    Nazdravlje!
    Čovek za koga postoji država "Nambija" treba da bude neko ko će rušiti Vučića? Pa nemojte biti smešni. Jasno je da mu je Vučić skupio glasove da se uopšte registruje ovakvo smeće (mislim na stranku, a ne na ovog jadnika). Normalnim i iole pismenim glasačima je očigledno da je ovo još jedan "privezak" SNS. E, moj vaterpolista, prestajem da cenim i ono što si postigao u sportu. Jadan si kao čovek, a gledajući tebe i Udovičića, pomisliće neko da samo ljudski talog odlazi u vaterpoliste.
  • /

    22.07.2018 10:53
    /
    dokaz koje sluzba bira ljude da bi njima manipulisala

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.