Ušao u pekaru sa poluautomatskom puškom i pretio policajcima da će ih ubiti

Šabačka policija uhapsila je Ž.P. (39) iz okoline Loznice jer je pretio policajcima da će pucati u njih iz poluatomatske puške.
Ušao u pekaru sa poluautomatskom puškom i pretio policajcima da će ih ubiti
Foto: 021
Osumnjičeni je 20. jula u kasnim večernjim časovima u jednu pekaru u okolini Loznice ušao sa poluautomatskom puškom a kada je ugledao patrolu policije koja je došla po pozivu građana, seo je u automobil i počeo da beži.
 
"Policajci su krenuli za njim i ubrzo ga sustigli, ali je on tada izašao iz vozila i uperio pušku prema njima preteći da će ih pobiti. Zahvaljujući prisebnosti policijskih službenika i njihovoj brzoj i spretnoj reakciji, Ž.P. je savladan, a puška oduzeta", stoji u saopštenju šabačke policije.
 
Po nalogu tužioca, određeno mu je zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.
  • Servia

    22.07.2018 14:56
    Pacijenta pod kljuc..
  • Georg

    22.07.2018 14:42
    Da je prava policija, sada bi tog sahranjivali !!! da
  • Darvin

    22.07.2018 14:27
    Ovi sto sumnjaju u Darvina trazeci spregu izmedju neandertalca i homo sapiensa, evo vam dokaz.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija