Građani će predlagati ime za Koridor 11

Koridor 11 će menjati svoj naziv, a država će najverovatnije na jesen zamoliti građane i institucije u Srbiji da daju ime ovoj saobraćajnici.
Građani će predlagati ime za Koridor 11
Foto: 021
"Šteta je da se Koridor 11 tako zove, nekako je bezveze, bar smo mi tako smatrali u Srbiji i mi ćemo se u narednom periodu, verovatno na jesen, oglasiti i zamoliti građane i institucije da nam pomognu da taj koridor nazovemo zaista pravim imenom", rekla je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
 
Ministarka je rekla da je Koridor 11, koji prolazi kroz centralnu Srbiju, možda najvažniji koridor za našu zemlju i istakla da i Crna Gora pridaje jednaku važnost ovoj deonici koja će, kaže, služiti da se dve zemlje i region bolje povežu.
  • Pićuka

    23.07.2018 18:22
    Idiotluk. Ne za ime nego za akciju.
  • Srbija do Tokija

    23.07.2018 17:21
    Liman do Milvokija
    Put beznadja
  • Predragg

    23.07.2018 15:47
    Aleksandar Prepodobni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.