Uhapšen osumnjičeni za otmicu dede Jelene Đoković

Policija je uhapsila B.M. (36) koji se sumnjiči za pokušaj iznude, odnosno otmice dede Jelene Đoković, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.
On je naveo da se B.M. sumnjiči da je upao u kuću 83-ogodišnjaka, da je ukrao mobilni telefon, 26.000 dinara iz novčanika i da je nakon toga dedu Jelene Đoković odveo iz kuće i vezao za dalekovod.
 
Preneo je da su otmičari tražili od porodice Đoković otkup od oko dva miliona evra. 
 
Stefanović je naveo da je B.M. određen pritvor od 48 sati, nakon čega će biti priveden u tužilaštvo, a da je policija pronašla određene predmete koji svedoče o počinjenom delu. 
 
Prema Stefanoviću, informacije policije govore o tome da je bio jedan izvršilac i jedan pomagač. "Mislimo da je ovo slučaj koji je delo nižeg nivoa organizacije", kazao je, negirajući da se radi o krivičnom delu veće organizacije.
  • ha

    29.07.2018 08:54
    Jel to deda one direktorke?
  • da

    28.07.2018 17:41
    Na njegovom mestu bih spasio svoju porodicu preselivši ih u neku daleku državu i predao državljanstvo.
  • hleba

    28.07.2018 17:31
    kuracaaaa
    Hleba, igara i pomalo parizera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.