Novosadski poštari u paketu pronašli pitona

Protiv D.I. iz Jagodine podneta je krivična prijava zbog zlostavljanja životinja i falsifikovanja isprava, pošto su radnici novosadske pošte u njenoj pošiljci pronašli pitona.
Novosadski poštari u paketu pronašli pitona
Foto: Pixabay
Zmija je otkrivena kada su u Pošti primetili da je paket oštećen. 
 
- Pogledali su ga pažljivo i bili su šokirani kada su unutra ugledali terarijum i pitona u njemu. Terarijum je bio umotan u nekoliko slojeva papira - kaže sagovornik "Blica" koji je upoznat sa ovim slučajem.
 
Obavestili su policiju i veterinarsku službu koja je preuzela životinju. Policajci su pregledali papire i utvrdili da je egzotičan paket poslat iz Jagodine, 15. avgusta, kao i da je pošiljalac tridesetosmogodišnja D.I.
 
- Inspektori su otišli kod nje i u njenom domu našli ćuka, kao i malu sovu čije držanje nije dozvoljeno zakonom - dodaje sagovornik.
 
D. I. ima 13-ogodišnje dete koje voli egzotične životinje. Pre dva meseca dete je poželelo pitona i ona je na društvenim mrežama našla udruženje ljubitelja egzotičnih životinja. Raspitala se kako da detetu nabavi zmiju koju je želelo.
 
- Od osobe iz Subotice je kupila pitona, a terarijum sa zmijom poslat joj je autobusom. Dete je dva meseca uživalo u ovom egzotičnom ljubimcu, ali mu je on dosadio i zainteresovao se za nekog egzotičnog guštera, pa je ona odlučila da zmiju proda na isti način na koji ju je i kupila. Kupac joj se javio iz Novog Sada i, prema dogovoru, zmiju u terarijumu je trebalo da pošalje brzom poštom, što je ona i učinila - priča sagovornik "Blica".
 
Dodaje da nesvakidašnji paket sigurno ne bi bio otkriven da pošiljka nije oštećena da li prilikom pakovanja ili transporta, za sada nije utvrđeno.
  • Slavko

    18.08.2018 22:35
    Zasto
    Ovo su bolesni ljudi, zakonom treba zabraniti uvoz ovakvih zivotinja ,ta zmija ce sutra zavrsiti napolju, sta mislite sta ce se desiti kada ogladni
  • Gladius et anus

    18.08.2018 20:21
    Maximus
    Комшиница свако јутро пронађе питона на оном паркингу на Мишелуку...
  • pera

    18.08.2018 16:56
    standardno ponasanje
    A jesu ga zvali "da se dogovore" pre nego sto su ga prijavili?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija