Višesatna čekanja na Horgošu

Pojačan saobraćaj i još jedna velika smena turista ovog vikenda uslovila je duga i višesatna zadržavanja na pojedinim graničnim prelazima kao što je Horgoš.
Višesatna čekanja na Horgošu
Foto: 021
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na prelazu Horgoš trenutno su višesatna zadržavanja, pa se za Mađarsku savetuje korišćenje prelaza Kelebija ili Bački Breg, dok su prelazi Bajmok, Đala, Bački Vinogradi i Horgoš II otvoreni od od 7 do 19 časova. 
 
Na Gostunu sa Crnom Gorom takođe je pojačan saobraćaj i čeka se oko 40 minuta. 
 
Na ostalim prelazima za sada nema čekanja dužih od 30 minuta. 
 
Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja vozačima se preporučuje korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza posebno sa Hrvatskom i Mađarskom gde su zadržavanja najduža. 
 
Prema poslednjim informacijama dobijenih od "Puteva Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.
  • Zivan

    19.08.2018 08:45
    Previše je automobila, pošto je železnica zapostavljena, svi su orijentisani na drumski saobraćaj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija