Mihajlović: Od Novog Sada do Beograda će se stizati za 25 minuta

Ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović rekla je da će se, maksimalno za dve godine, vozom od Novog Sada do Beograda putovati 25 minuta.
Mihajlović: Od Novog Sada do Beograda će se stizati za 25 minuta
Foto: 021.rs
Za treću deonicu brze pruge Beograd -Budimpešta, između Novog Sada i Subotice, očekuje se uskoro finansijski ugovor, a nada se da će deonica od Beograda do Novog Sada biti završena maksimalno za godinu i po do dve godine.
 
"Za dve godine ćemo ići od Beograda do Novog Sada za dvadesetak minuta. Projektovano vreme je 25 minuta", rekla je Mihajlović.
 
Ona je dodala da je ta pruga ogroman projekat za Srbiju, a da je najvažnije što sada naša zemlja ima ljude koji su obučeni da projektuju brze pruge, što je ranije bio veliki problem.
  • LimanacNS

    17.09.2018 11:33
    Obilaznica
    Kad će obilaznica oko Iriga?
  • Milovan Trajkov

    17.09.2018 07:02
    Ilirska 43
    Sram da te bude nasa zemlja Jugoslavija je imala najbolje arhitekte gradili smo sve zivo po celom svetu i pruge i lokomotive sram da te bude koje bulaznosti ti izbacujes narodu: sad imamo strucne ljude...sram da te bude.
    Skaces sa jednog ministarstva na drugog totalna amaterka si.
  • jovandA

    14.09.2018 23:06
    Dabome
    A kako drugačije? Prosečna brzina preko 200km/h, sve preko Fruške Gore i kroz tunel, naravno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.