Predsednik sportskog kluba izboden pred devojčicama na treningu, prethodno tražio zaštitu dece od nasilnika

Četvorica mladića upala su na trening ženskog rukometnog kluba "Aleksinac" i bejzbol palicama i nožem naneli ozbiljne povrede predsedniku ovog kluba, pišu mediji.
Kako navode "Novosti", predsednika kluba Nenada Đurića četvorica momaka starih oko 20 godina pretukli su palicama pred decom, a zatim su ga i izboli. Kako se saznaje, on je uboden nožem u stomak, nakon čega je hitno prebačen u Klinički centar u Nišu.
 
"On ima povrede grudnog koša i trbuha", rekli su "Novostima" u Kliničkom centru. Napad se dogodio u aleksinačkoj Hali sportova oko 20 sati u četvrtak, za vreme treninga devojaka. 
 
Nenad Đurić, diplomirani vaspitač i dugogodišnji MMA borac, privukao je pažnju krajem jula ove godine kada se obratio aleksinačkoj javnosti preko lokalnog internet portala i ukazao na problem napada na decu od strane grupe siledžija "koji pokušavaju da zavedu red". Ne isključuje se mogućnost da je upravo to razlog za napad na njega, navodi "Blic".
 
- Osećam potrebu da se obratim otvorenim pismom aleksinačkoj javnosti. Svedok sam problema koji postoji među mladima, a koji se tiče pojačane brige zbog sve češćih incidenata koji se dešavaju u Aleksincu. Nekoliko roditelja mi se obratilo za pomoć sa molbom da saslušam njihove probleme. Roditelji tvrde da su njihova deca bila napadnuta od strane grupe pojedinaca koji pokušavaju da "zavedu red" među aleksinačkom omladinom. I sam sam otac jednog deteta, a i kao diplomirani strukovni vaspitač znam koliko je sredina odrastanja važna za razvoj dece. Želim da pozovem predstavnike institucija koje su za to nadležne kao i sve roditelje da se okupimo oko istog cilja. Naš cilj treba da bude bezbrižan i bezbedan Aleksinac kao mesto odrastanja naše dece. Istinski ću se boriti da taj cilj i ostvarim - najavio je Đurić u otvorenom pismu koje je 27. jula objavljeno na sajtu aleksinacke.net.
 
Policija je dobila identitet napadača i traga za njima.
  • neko

    14.09.2018 21:49
    pitomi
    Došli divlji i oterali pitome. Sami smo im to dopustili. Ulenjili smo se.
  • Radoje

    14.09.2018 14:11
    Dobar dan
    Dobar dan, dobro došli u klub. Dođite do Jagodine, tamo je sve "mirno" i "lepo". Čovek je bar preživeo, ovamo toga nema. Nosega direktno u mrtvačnicu...
  • LimanacNS

    14.09.2018 13:50
    Srbija - dno muljevito.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.