U velikoj akciji uhapšeno desetoro ljudi, oštetili budžet Srbije za 1,2 miliona evra

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su, u više odvojenih akcija u cilju suzbijanja finansijskog kriminala i korupcije, u devet gradova uhapsili 10 osoba.
U velikoj akciji uhapšeno desetoro ljudi, oštetili budžet Srbije za 1,2 miliona evra
Foto: Pixabay
Osumnjičeni se terete da su u periodu od 2012. do septembra 2018. godine izvršili više krivičnih dela, kojim su oštetili budžet Srbije, privrednih i fizičkih lica za više od 1.200.000 evra, saopštio je MUP.
 
Akcija je izvedena na teritoriji Niša, Kragujevca, Kraljeva, Vranja, Jagodine, Leskovca, Pančeva, Prijepolja i Subotice, u saradnji sa Poreskom policijom, nadležnim tužilaštvima i Poreskom policijom.
 
Protiv 18 osoba podnete su krivične prijave u redovnom postupku, dok su za tri raspisana potraga, navodi se u saopštenju.
  • Jankovic slobodan

    15.09.2018 22:05
    Zbog over sice ovolka drama pa ovi svakodnevnu marisu milione nijedan posao ispod milion
  • /

    15.09.2018 20:55
    /
    verovatno po starom-to su pare iz eu za koje neko trazi da vidi na sta su potrosene.

  • Ivan

    15.09.2018 20:32
    Ma nije moguce !
    Jel' su to uhapsili batu ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.