Palma šalje sportiste iz Jagodine u Grčku da statiraju u filmu "Kralj Petar Prvi"

Film reditelja Petra Ristovskog "Kralj Petar Prvi" ipak nastavlja da se snima bez pauze jer mu je statiste iz Jagodine poslao Dragan Marković Palma.
Dragan Marković Palma reagovao je na vest da producentu i glavnom glumcu filma Lazaru Ristovskom nedostaje novac za snimanje završnih scena dolaska i boravka srpske vojske na Krfu i finansirao put, smeštaj i hranu za 100 mlađih sportista iz Jagodine, kako bi otputovali na Krf i tamo statirali kao srpski vojnici u filmu.
 
"Pomažem legendi naše glume Lazaru Ristovskom. On je to zaslužio", rekao je Dragan Marković Palma koji je, od nedavno počasni konzul Srbije u Grčkoj.
 
"Ovo je patriotizam na delu. Ovo je posao konzula i čoveka koji ima dobre veze, a ne koristi ih samo za sebe. Momci koji će igrati svoje pretke biće ponosni na činjenicu da su im se na ovaj način odužili. Hvala im što su nam pomogli kada nam je najteže. Hvala i tebi Dragane Markoviću i neka ti se dobrim vrati tvoje dobro delo", rekao je Lazar Ristovski.
 
Ristovski je najavio da je premijera filma zakazana za 5. decembar.
 
Podsetimo, Lazar Ristovski je nedavno izjavio da nije imao pomoć za snimanje filma "Kralj Petar Prvi" od onih koji imaju najviše novca u Srbiji, pa je zato dao mogućnost opštinama i domovima kulture u raznim gradovima u zemlji da unapred kupe karte za film po nižoj ceni. On je kazao da su budžet za film i seriju objedinjeni i iznose oko 2,3 miliona evra, ali da nije naišao na odziv onih koji imaju novac. Ristovski je tada rekao da je najveću pomoć snimanju filma dao predsednik Srbije Aleksandar Vučić kao i komandant Kopnene vojske Milosav Simović.
  • veljko živković

    28.09.2018 01:00
    Краљ Петар Први у славу Србије
    Милован Витезовић је 1994. године издао и написао роман. Витезовићев роман је објављен на осам језика-италијанском, енглеском, грчком, руском, француском, румунском, шведском и есперату.
    Улоге ће тумачити: Лазар Ристовски као Краљ Петар I Карађорђевић, Даница Ристовски као Макрена Спасојевић, Радован Вујовић као Живота Радојчић, Александар Вучковић као Краљ Александар I Карађорђевић, Милан Колак као Маринко Спасојевић, Иван Вујић као Момчило Гаврић, Марко Тодоровић као Принц Ђорђе Карађорђевић, Миона Марковић као Принцеза Јелена Карађорђевић, Љубиша Савановић као Пуковник Драгутин Димитријевић Апис, Марко Баћовић као Никола Пашић, Танасије Узуновић као Војвода Радомир Путник, Бранко Јеринић као Војвода Степа Степановић, Светозар Цветковић као Војвода Живојин Мишић, Небојша Кундачина као Војвода Петар Бојовић, Радоје Чупић као Генерал Павле Јуришић Штурм, Иван Исаиловић као Мајор/Војвода Војислав Танкосић, Небојша Вранић као Доктор Светислав Симоновић, Драган Марјановић као Пуковник Миливоје Стојановић Брка, Иван Марковић као Здравко Вуловић и многи други.
    Први човек Јагодине и почасни конзул у Грчкој Драган Марковић Палма је послао спортисте из Јагодине у Грчку да статирају у филму "Краљ Петар Први", хвала богу што је Драган Марковић Палма помогао нашем глумцу Лазару Ристовском да заврши снимање филма и серије о Краљу Петру I Карађорђевићу, наш познати глумац Лазар Ристовски се захвалио Драгану Марковићу Палми.
    ЖИВЕО КРАЉ! ЖИВЕЛА ПРАВОСЛАВНА КРАЉЕВИНА СРБИЈА!
  • Ristovski

    21.09.2018 23:11
    Je
    Neupitno dobar glumac, baš kao i Balašević kantautor.
    Ristovski je neupitno u dilu.sa političarima, baš kao i Balašević.
    Šteta što ne mogu bez politike i političara.
  • /

    21.09.2018 19:37
    /
    znaci, jos nisu snimili a do decembra moraju izmontirati i odraditi post produkciju

    rekose pre neki dan da im je skup dan snimanja u grckoj a evo jos su tamo.
    a i ta postprodukcija trazi svoje pare/ setimo se slucaja mileta tranzicije/

    slede jos jedni nemanjici


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.