Mihajlović: Non-stop ću kontrolisati radove na obilaznici

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je sa izvođačima, projektantima i investitorima radova na izgradnji poslednje deonice obilaznice oko Beograda i najavila da će ih stalno obilaziti tokom izgradnje, jer na tom projektu ne želi da vidi bilo kakve probleme.
Kako se navodi u saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Mihajlović je predstavnicima kineske kompanije "Sinohidro", azerbejdžanske kompanije "Azvirt", "Puteva Srbije" i "Koridora Srbije" i Instituta za puteve, rekla da više nema prepreka da izvođači budu na terenu, jer je u Pekingu potpisan ugovor o finansiranju deonice obilaznice oko Beograda.
 
"Završetak obilaznice oko Beograda je jedan od najvećih prioriteta Vlade Srbije i reč je o jednom od najznačajnijih infrastrukturnih projekata u našoj zemlji. Zato ću vas kontrolisati i obilaziti non-stop", rekla je Mihajlović.
 
Ona je kazala da od kompanija "Sinohidro" i "Azvirt", koje izvode radove, očekuje maksimalan angažman da više ne bi bilo problema na gradilištu i upoznala izvođače i investitore sa konkretnim zadacima ministarstva koje treba da ispune. "Od 'Puteva Srbije' tražim da na terenu imaju najbolju moguću saradnju sa izvođačima. Ne želim da vidim bilo kakve probleme na ovom projektu", rekla je Mihajlović.
 
U saopštenju se navodi da su predstavnici kineske i azerbejdžanske kompanije izjavili da će maksimalno povećati svoj angažman na tom projektu i da će biti uradjen u dogovorenom kvalitetu i rokovima.
  • Madam puder

    23.09.2018 10:49
    Kao sto si kontrolisala i Grdelicu .
  • Jogi Letač

    23.09.2018 10:25
    Gđo ministarko, vaš posao nije da kontrolišete radove, za to su masno plaćeni oni koji vrše nadzor. Oni treba da rade svoj posao kako treba. Vi ionako niste građevinske struke pa i ne možete adekvatnno prekontrolisati radove. Ovo što vi hoćete, šetkanje u ružičastom šlemu, je da se malo vi lično, malo vaša partija reklamiraju.
  • Ministar

    23.09.2018 09:32
    Magistrala
    Novo radno mesto

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.