Životno ugrožen mladić koji se zapalio ispred firme iz koje je otpušten

Dvadesetogodišnji mladić iz Čačka koji se u ponedeljak uveče polio benzinom i zapalio vitalno je ugrožen i biće transportovan na Kliniku za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Beogradu, rekao je direktor Opšte bolnice u Čačku Radoslav Milošević.
Životno ugrožen mladić koji se zapalio ispred firme iz koje je otpušten
Foto: Pixabay
"Pacijent se nalazi na odeljenju intenzivne nege, na respiratoru je i vitalno je ugrožen. Opekotine su zahvatile oko 55 odsto kože, urađena je primarna obrada opekotina i on će biti prebačen u Beograd", kazao je dr Milošević za Glas zapadne Srbije.
 
R.K. se sinoć zapalio ispred ulaza privatne pekare u kojoj je pre pet dana dobio otkaz.  
 
On je popio manju količinu benzina, zatim seo na pločnik u krugu fabrike i polio se benzinom po telu, dok je istovremeno u ruci držao upaljač. Policijska patrola pokušala je da ga spreči u toj nameri, a za to vreme stigli su i mladićevi roditelji koji su ga molili da ne čini tako nešto, međutim, on je u jednom trenutku upalio upaljač i zapalio se.
 
Policajci i okupljeni radnici brzo su intervenisali s protivpožarnim aparatima i ugasili plamen. Prilikom intervencije i spasavanja mladića povređen je i policajac Boris B. iz Čačka koji je zadobio opekotine ruku i lica dok je gasio plamen. 
  • mrk

    11.10.2018 11:32
    tako je to kad omladinu ucite da zive savrsen online ziot, bezbriga i problema, pa kad ga strefi ovako nesto, pale se i skacu sa terasa. mnogo ste ih razmazili, ovo su posledice
  • Logi

    10.10.2018 21:04
    mahnita industrijalizacija
    Srbija je prvak sveta po novim radnim mestima. Piše u nekom članku ovde. Pomislih - danas u Srbiji zapošljava ko stigne. Vodi biznis, a ne zna ni kako ni šta radi. Samo da se vrti lova. Ne kažem da se to može preslikati na ovaj slučaj, nepoznate su okolnosti. Koliko u ovoj divljoj industrijalizaciji ima investitora i biznismena koji zaista znaju da vode biznis? Koliko je onih koji maksimiziraju dobit preko leđa ljudi, bez poštovanja njihovih prava, njihovog zdravlja i ličnosti? Postoji li takva statistika? Dok narod gubi zdravlje i dok se gase životi, mi opstajemo na prvom mestu. Jer - bitni su poslovi, životi su na drugom mestu, životna sredina na stotom. Daćemo živote da se oplodi kapital, a nas će kolektivno ubediti da to tako treba. Nadam se da će se ovaj momak oporaviti i započeti svoj novi život, zajedno sa roditeljima koji su svedočili užasu. Najmanje što možemo da učinimo je da budemo solidarni. Mi.
  • Nina

    10.10.2018 00:02
    Jablan
    Svima
    Prvo da se razumemo - mi smo izgubljen narod i nalazimo se u nezavidnoj situaciji.Sta vredi ljudima ako zive u gradu a nemaju za autobusku kartu,ulaz na strand,pozoriste,,bazen ,lekove, kvalitetnu hranu...ono sto coveku daje dostojanstvo.
    Oni kao da ne zive.Sede i gledaju sranja od parova,30000000 puta ponovljenh serija i cuvenih vesti...
    Samo par gradova u Srbistanu zivi ,ostali gradovi su mrtvi a o selu i da ne pricamo!
    Bez buducnosti i ciljeva,nadanja,ljubavi ... tesko je ziveti.
    Bez prava na rad i onoga sto proizilazi iz tog prava, na sta smo mi osudjeni, nema buducnosti.Obespravljeni,izludjeni, partijski razdvojeni a svi gologuzani.Ni DSS ,ni Liga,ni SNS...ni jedna partija u Srbiji nije sposobna da bilo sta uradi.Nebulozni zakoni ,nepostovanje naroda,,korupcija,licni interesi..To su tracarske partije,pljackaske partije koje su unistile sve cega su se dotakle!!! Izvinjavam se pojedincima!!!
    Zato nam mladi odlaze odlucujuci se na ovaj ili neki drugi zastrasujuci korak..
    Tuzna zemljo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija