VIDEO: Građani sprečili prinudno iseljenje Beograđanke i njenog sina

Prinudno iseljenje Tatjane Aničić i njenog sedmogodišnjeg sina, iz stana u Ulici Visokog Stevana 54 na Dorćolu, danas je obustavljeno uprkos dolasku privatnog izvršitelja.
Nekoliko desetina prijatelja, komšija, kao i pripadnika združene akcije "Krov nad glavom", dežurali su ispred zgrade od ranih jutarnjih časova.
 
Ovaj problem datira još iz 2015. godine. Naime, Tatjana je stan kupila i uredno platila 2007. godine, da bi joj se 2015. na vratima pojavio izvršitelj i rekao da mora da se iseli, na osnovu sudske presude u sporu između prethodnih vlasnika njenog stana.
 
"Tatjana do tog trenutka nije ni znala da se postupak pred sudom uopšte vodio, tako da nije imala priliku da iznese dokaze kojima bi sprečila da bivši vlasnici njenog stana rešavaju svoj međusobni spor na njenu štetu", kažu iz "Krova nad glavom".
 
  • Pićuka

    15.10.2018 17:52
    Svaka protuva zvana biznismen ima veća prava od običnog građana. Sistem je zasnovan na prevarama i to sve u okviru loših zakona. Moral i poštenje u Srbiji ne postoji.
  • loli

    15.10.2018 13:46
    da li je uknjizila stan?
  • brane

    15.10.2018 12:51
    Bravo za ove gradjane

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija