"Malčanskom berberinu" određen pritvor

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana N.J. kojeg mediji nazivaju "malčanski berberin".
On se sumnjiči da je slao poruke većem broju ženskih osoba. On je, kako su naveli neki mediji, tim ženskim osobama preko aplikacije tražio da mu dostave svoju isečenu kosu ili da ih šiša u zamenu za novčanu nadoknadu.
 
Portparol suda Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim mu je odredio pritvor do 30 dana zbog opasnosti da će ometati istragu uticanjem na predložene svedoke, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo. 
 
Protiv navedenog rešenja osumnjičeni i njegov branilac mogu izjaviti žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja, dodala je Stanković. 
 
N.J. se tereti za krivična dela iskorišćavanje računarske mreže ili komunikacije drugim tehničkim sredstvima za izvršenje krivičnih dela protiv polne slobode prema maloletnom licu, kao i više krivičnih dela proganjanje, napomenula je portparolka suda. 
 
Nakon hapšenja osumnjičenog, direktor policije Vladimir Rebić je preneo da je reč o muškarcu koji je u januaru izašao iz zatvora, gde je služio kaznu zbog silovanja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.