Devojku vezivali lancima i terali je da prosi

Beogradska policija uhapsila je N.P. (35) i M.M. (27) osumnjičene za trgovinu ljudima.
Devojku vezivali lancima i terali je da prosi
Foto: Pixabay
Policija je, prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koriste u Obrenovcu, pronašla dvadesetosmogodišnju devojku koju su, kako se sumnja, oni primoravali na prosjačenje, saopštio je MUP.
 
Ona je pronađena u nehumanim i nehigijenskim uslovima, a kako se sumnja, uhapšeni su je i vezivali lancima da bi sprečili njeno bekstvo. 
 
Određeno im je zadržavanje do 48 časova, nakon čega su uz krivičnu prijavu privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
  • .

    18.10.2018 19:58
    Zlocin i kazna
    Smrtna kazna da se uvede sto pre kako god se nase drzavno uredjenje zvalo.
    Za ZLO je samo to lek!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.