Advokat optužen za ubistvo u Beogradu

Beogradski advokat Dragiša Kecojević (68) optužen je za ubistvo Vladanke Vučeljić (54) na podmukao način 10. marta ove godine na Novom Beogradu.
Advokat optužen za ubistvo u Beogradu
Foto: Pixabay
Više javno tužilaštvo je u julu ove godine podiglo optužnicu protiv Kecojevića zbog krivičnog dela teško ubistvo i nedozvoljeno nošenje oružja, a nju je krajem septembra potvrdio Viši sud u Beogradu i produžio mu pritvor.
 
Krivično vanpretresno veće suda donelo je rešenje kojim je 26. septembra potvrđena optužnica protiv okrivljenog, rekla je za Tanjug portparolka suda Bojana Stanković. 
 
Protiv ovog rešenja odbrana može da izjavi žalbu Apelacionom sudu u Beogradu. Kecojević se optužnicom tereti za izvršenje krivičnog dela teško ubistvo na podmukao način, dok je istraga vođena za lakše krivično delo - ubistvo. 
 
Sumnja se da je optuženi advokat žrtvi prišao sa leđa dok je otključavala ulazna vrata zgrade i u nju ispalio više projektila iz pištolja. 
 
Prema pisanju medija, Kecojević se pre ubistva raspravljao sa Vučeljićevom ispred zgrade. Kada je ušla u ulaz, pucao joj je u grudi i ruku, preneli su mediji.
  • ISTINKO

    20.10.2018 08:16
    A Advokatska komora beograda ?
    Da li se AKB oglasava kada advokat ubije drugu osobu ili samo kada druga osoba ubije advokata ?
  • EvoOvako

    20.10.2018 07:52
    Advokati
    Ajmo brzo u protest!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.