Odalović: Neće biti recipročnih mera protiv Crne Gore

Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović izjavio je danas da Srbija ne gleda pozitivno na zabranu ulaska četvorici intelektualaca u Crnu Goru, ali da neće biti reciprociteta.
Odalović: Neće biti recipročnih mera protiv Crne Gore
Foto: 021.rs
On je kazao da Srbija ne želi mere te vrste.
 
"Uz poštovanje svih naših razlika treba da gradimo dobre odnose, a ne da dovodimo u pitanje ono što ne bismo smeli", kazao je Odalović.
 
Ulazak u Crnu Goru zabranjen je akademiku Matiji Bećkoviću, istoričarima Aleksandaru Rakoviću i Čedomiru Antiću, kao i profesoru Pravnog fakulteta u Prištini Dejanu Miroviću, koji su bili najavljeni kao govornici na manifestaciji povodom proslave Podgoričke skupštine 1. decembra, u Podgorici.
  • Steva-NS

    02.11.2018 20:39
    G.dine Odaloviću,donesite uredbu da im se svako juiro obezbedi i vruć burek !
  • VladaN

    02.11.2018 19:42
    ma super, nego...
    ...sta bi sa onim tenderima koje je podobijao " bliski prijatelj" druga Odalovica? Objavljeno pre nekoliko dana
  • purgerNS

    02.11.2018 16:32
    da se ja nesto pitam...
    ....ali na njihovu srecu....ne pitam se nista

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.