Probudio se Nebojša Tubić Žabac

Nebojša Tubić Žabac, koji je 9. maja ranjen u glavu u pucnjavi u piceriji "Aleksandar" na Grbavici, došao je svesti i oporavlja se u intenzivnoj jedinici Kliničkog centra Vojvodine.
Nebojša Tubić Žabac, koji je 9. maja ranjen u glavu u pucnjavi u piceriji "Aleksandar" na Grbavici, došao je svesti i oporavlja se u intenzivnoj jedinici Kliničkog centra Vojvodine.

Žabac se probudio u noći između subote i nedelje. Iako mu je metak prošao kroz glavu, nije oštetio nijednu vitalnu funkciju mozga. Sada je izvesno da će preživeti, ali je pitanje sa kakvim posledicama i koliko će oporavak trajati.

Povređeni je juče dao kratku izjavu istražnim organima i pri tome izjavio da nema nikakve veze s klanom Darka Šarića, ali i da mu jedan novosadski biznismen duguje popriličnu sumu novca. Pri tome je napomenuo da nikome ništa ne duguje i da ni s kim nije u zavadi. "S obzirom na težinu povrede i njegovo i dalje vrlo teško stanje, razgovor je bio kratak", navode policijski izvori.

Tubiću je 9. maja prišla nepoznata osoba, u trenerci i sa šeširom na glavi, i ispalila rafal iz automatske puške. Napadač je nakon pucnjave pobegao niz ulicu Kolo srpskih sestara, ka srednoj Medicinskoj školi, i za njim se još traga.

Napad se dogodio preko puta zgrade policijske stanice što je zakomplikovalo istragu i podiglo je na najviši nivo pa do sada nije potvrđeno da je baš on bio meta napada. Pojedini mediji su naveli da su u Tubićevom društvu bili i Bojan Matijević, sin vlasnika istoimene mesne industrije, Aleksandar Gajić, sin poznatog investitora Vojislava Gajića i Darko Ćorović, vlasnik "Obuće Metro".

Žabac je poznat policiji odranije i neki mediji su ga dovodili u vezu s Darkom Šarićem, ali nije okrivljenen posle 2007. godine i nikada nije optužen za krivična dela u vezi s drogom i slična teška dela. Protiv njega su podnošene krivične prijave za dela privrednog kriminala kao što su prevara, zloupotreba službenog položaja, falsifikiovanje isprava pa i službenih, prikrivanje, u jednom slučaju nanošenje telesnih povreda, za šta je obično osuđivan uslovno.

  • -

    15.05.2012 10:59
    -
    @krka
    i ti bi bio strucan da ti je ovaj pacijent
  • krka

    15.05.2012 09:01
    stručnjaci za primer
    Pa sad recite da su naši zdravstveni radnici nestručni!
  • -

    14.05.2012 11:59
    -
    ja sam lepo rekao da je onaj promasio sve one koji su bili za stolom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija