Biciklistu udario kombi na bulevaru kod Arene

Na Bulevaru Mihajla Pupina, kod bioskopa Arena oko 12.30h dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povređen biciklista.
Na Bulevaru Mihajla Pupina, kod bioskopa Arena oko 12.30h dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povređen biciklista.

Reporter 021 sa mesta udesa javlja da je četrdesetogodišnjeg muškarca iz Petrovaradina, koji je vozeći bicikl bulevarom, udario kombi koji je išao u rikverc.

Biciklista je sa lakšim povredama prevezen do Urgentnog centra gde mu je ukazana pomoć.

Policija je brzo došla na mesto nezgode, a saobraćaj nije bio u zastoju.

  • Novosađanin

    04.06.2014 13:01
    Ljudi, hajde lepo pročitajte opet tekst
    Lepo piše gde se desila nezgoda. Tamo NEMA biciklističke staze! Kada NEMA biciklističke staze, biciklista treba da vozi uporedo sa motornim vozilima. Tako piše u zakonu, nađite - proverite. Da li ste ikad vozili po drumu bicikl u Novom Sadu? Verovatno dosta vas nije, jer da jeste znali biste kakva je to anarhija i u tom slučaju vi ste kao biciklista ustvari mala beznačajna mrva na putu. Ima bahatih i biciklista, i pešaka, i vozača ali mislim da u ovom slučaju biciklista nije kriv. A zašto nema biciklističkih staza na kritičnim mestima pitajte nadležne (a.k.a. žalite se vodovodu i kanalizaciji) koje zanimaju 'bitnije' stvari od kvaliteta života građana.
  • Lajavi

    03.06.2014 11:56
    Gde to piše
    da bicikl moraš da voziš biciklističkom stazom. Biciklista je učesnik u saobraćaju isto kao i vozač motora i automobila i dužan je da poštuje sve saobraćajne propise i pravila. E sada što biciklisti ne poštuju iste to je druga stvar.
    Iz ovog primera (u stvari on je udario u kombi a ne kombi u njega) proizilazi ono što svaki put kažem. Biciklisti u NS su bahati, arogantni i misle da su Bogom dani i da su jedini učesnici u saobraćaju. Danas, prelazim pešački sa bebom u kolicima. Svi me puštaju, biciklisti ne pada na pamet da stane već je projurio na 5 cm od dečijih kolica. Sramota!!!
  • Jogi Letač

    03.06.2014 11:18
    @@ Svedok saradnik: "Nigde u zakonu ne pise da se bicikli ne sme kretati bulevarom tamo gde nema biciklisticke staze."

    Ipak, zdrav razum nalaže da na takvom mestu siđeš sa bicikla, guraš na takvoj deonici bicikl po trotoaru, pa kad naiđeš na deo gde ima biciklistička staza, nastaviš da voziš bicikl. Mislim, ako sam sebe ne pazi, sad treba svi da paze za njega.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija