Dana Drašković: Mirin komesar Vulin

Danica Drašković, supruga lidera SPO-a, u autorskom tekstu u listu Danas, navodi da ministar rada Aleksandar Vulin "uspešno disciplinuje i reformiše građane kojima bi trebalo da služi".  
Danica Drašković, supruga lidera SPO-a Vuka Draškovića, u autorskom tekstu u listu Danas, navodi da ministar rada Aleksandar Vulin "uspešno disciplinuje i reformiše građane kojima bi trebalo da služi".

"Komesar Vulin, sada se to zove ministar nečega, jer je zadatak često promenljiv, uspešno disciplinuje i reformiše građane kojima bi trebalo da služi. Preti, kontroliše, obećava punu apokalipsu, baš kao nekada kada je njegova Mira vladala i terorisala Srbiju. Prvo je u fašističkim crnim krpama Kosovom vitlao i pretio Albancima praznom puškom, pa kada je dovoljno štete napravio, prebacio se na invalidske penzionere, da ih on lepo izvrne naopačke, da kontroliše njihove bolesti i, ako ih nema, da ih vrati na posao kojeg nema. To je nasledio od Mire Marković kao nedovršen posao JUL-a, jer se i ona bavila mojom invalidskom penzijom dok sam prebijena ležala u njenom zatvoru daleke 1993. godine.

Ostali penzioneri su kolatelarna šteta te fiksacije poraženih julovskih fašista i ludila jednog neznalice, amatera i besposličara u ovoj vladi. Dobro je što, po zakonu, sve to što je Vulin radio nema nikakvog osnova i nikome on ne može ukinuti penziju. Da je bolest ozbiljna, vidi se i po napadu na građane koji primaju socijalnu pomoć. I njih će taj veliki neradnik da kontroliše i da utera u prinudni rad, nije važno da li to može po zakonu, da li je to po standardima Evrope i demokratskog sveta koji plaća građanima baš zato što ne rade, što država nije omogućila posao svima. Ali ne treba se držati zakona kao pijan plota, rekao je još odavno njihov idol Josip Broz i oni tako rade.

Sledeće žrtve ovog julovskog aktiviste biće oni koji su bolesni i koriste bolovanje za odsustvo sa posla. Moraće oni na pravi pregled kod njega, pa kome on bude potvrdio dijagnozu - bolovaće, a oni drugi će morati da rade. Njegovo neznanje, bahatost, voluntarizam i neobjašnjiva ovlašćenja da radi nezakonito šta god hoće i napada građane kao krivce, liče na povratak komunističkog posleratnog terora.

Imam dva penzionerska pitanja njemu, komesaru u zanosu, sanjaru prošlih vremena: Kada će logori za neposlušne, nepodobne, za štrajkače, za penzionere, za socijalu, za Albance, za imperijaliste, intelektualce, za sve one koji znaju da oni ništa ne znaju? Kada će masovne grobnice ponovo, streljanja bez suđenja, otimačina tuđe imovine, kada će ti se Mira vratiti? Da se ja nešto pitam, a verujem i mnogi građani Srbije, poslala bih ga odmah, bez pregleda, bez komisije i kontrole, u invalidsku penziju. Ispunio je na javnom monitoringu sve uslove za nju i to bi dalo neku nadu u našu evropsku budućnost. Sa njim u Vladi sve to liči na zidanje Skadra na Bojani", piše Danica Drašković u autorskom tekstu.

Podsetimo da Danica Drašković godinama prima invalidsku penziju od 1996. godine,koja sada iznosi oko 40.000 dinara, pri čemu je bila i na nizu funkcija u raznim Upravnim odborima. Trenutno je član odbora direktora NIS-a gde joj je mesečna zarada preko 770.000 dinara.

  • 31.10.2014 15:15
    nikada radio
    ..gde je Vulin stekao ovo znanje...gde je Vulin stekao radno iskustvo i radni staz...sta je on uopste...KO JE ON....nacin na koji se obraca javnosti je ponizavajuci...on to nesto sa visine preti...da ce nas dovesti u red i disciplinu...odvratniji mi je od Vucic..
  • Draskovici

    30.10.2014 16:25
    Dana zvana Dolce&Gabana;
    Pa vi Gospoja,
    upravni odbori a? Ide Vam to a prosli pored nauke o ekonomiji i menadzmentu niste.Cime vi upravljate..Sepurite se brendiranom garderobom a primate invalidsku penziju Sram Vas bilo botoksirana Gospoja.
  • 30.10.2014 15:29
    muz joj je prodao stranku da bi ona primala apanazu od 30 srpskih penzija mesecno
    sram je bilo
    dobro se ona okoristila
    ona i njen muz mrze ovaj narod
    a i vulin je isti
    svi su isti
    odvratni pokvareni korumpirani
    prokleti bili

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.