Otac naterao trudnu ćerku da se uda za svog silovatelja

Muškarac iz Ajdaha u SAD osuđen je na četiri meseca zatvora nakon što je naterao svoju maloletnu ćerku da se uda za čoveka koji ju je silovao, prenosi "Independent".

Devojčica (14) je zatrudnela, pa ju je otac odveo u državu Misuri gde je mlađima od 15 godina dozvoljeno da stupe u brak u posebnim uslovima, uz odobrenje roditelja.

Napadač koji sada ima 25 godina, priznao je krivicu za silovanje i osuđen je u aprilu na 15 godina zatvora.

Advokat devojčicinog oca je rekao da je njegov klijent zbog verskog ubeđenja naterao ćerku na brak, ali i da je ona pristala na to. "Žrtva mi je rekla da ju je otac više puta tokom putovanja u Misuri pitao da li ona želi to da učini", rekao je advokat.

Tinejdžerka je u međuvremenu pobacila.

Njen otac je osuđen jer je zaštitio kriminalca i dozvolio mu da živi sa njegovom ćerkom.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet