Uhapšen Britanac koji je hteo da ubije Trampa

Britanac koji je uhapšen tokom vikenda na skupu kandidata republikanaca na predsedničkim izborima Donalda Trampa u Las Vegasu, pokušao je da zgrabi pištolj jednog policajca i ubije američkog biznismena, što je oko godinu dana planirao, saopštile su danas američke vlasti.

Agenti američke tajne službe su naveli da je Majkl Stiven Sendford prišao policajcu u Las Vegasu i rekao mu da želi Trampov autogram, ali je zatim pokušao da uzme oružje.

Kako je navedeno, u ponedeljak je protiv Sendforda podneta tužba, a predlog za njegovu kauciju je odbijen.

Sendfordova majka je rekla vlastima da je on ranije bio lečen od opsesivno-kompulsivnog poremećaja i anoreksije, kao i da je jednom pobegao iz bolnice.

Sendford je rekao policiji da je bio uveren da će poginuti prilikom atentata.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet