FOTO: Milanovića na glasanju čekali kartonski Tito i Tuđman

Predsednike vodećih stranaka u Hrvatskoj - Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) i Socijaldemokratske partije (SDP), Andreja Plenkovića i Zorana Milanovića danas su ispred njihovih biračkih mesta u centru Zagreba dočekali kartonski likovi Josipa Broza Tita i Franje Tuđmana.

I dok je Plenković posle glasanja na biračkom mestu na Trgu Francuske Republike i davanja izjava samo prošao pored njih, lider SDP spremno je stao između njih Tita i Tuđmana i slikao se.

Milanović je novinarima rekao da rezultate očekuje najopuštenije ikad i da veruje da je njegova stranka uradila sve što je mogla.

"Pokazali smo da smo kompetenti, srčaniji, a dalje je na narodu", rekao je Milanović.

Plenković je nakon glasanja rekao da se nada da će veliki broj građana glasati na izborima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet