Pao sneg posle 90 godina

Mnoga turistička odredišta na jugu Španije prekrivena su snegom prvi put u poslednjih nekoliko decenija, a zvaničnici su danas zbog očekivanih mećava i ledenih kiša izdali upozorenja za 25 od 50 regiona.
Lokalne vlasti Torevijeha na jugoistoku saopštile su da su hitne službe u stanju pripravnosti zbog mogućih poplava. Ledena kiša pala je samo nekoliko sati nakon prvog snega za poslednjih 90 godina.
 
U Deniji, gde je sneg pao nakon više od tri decenije, zbog oluje je obustavljena nastava u školama.
 
Ne ide se u školu ni na jugozapadu Španije, u Rondi, gde je palo oko 40 centimetara snega. Meteorološka agencija AEMAT saopštila je da se danas očekuje još snega i temperatura ispod nule.

Teme

sneg

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet