Tramp: Uz dezert smo ispalili rakete na Irak, ovaj, Siriju

Američki predsednik Donald Tramp ispričao je danas da je naređenje za raketne napade na Siriju prošlog četvrtka izdao dok je sa kineskim liderom Si Đinpingom jeo dezert.
- Završili smo večeru. Onda smo prešli na dezert. Probali smo najlepše parče čokoladnog kolača koji ste ikad videli. I predsednik Si je baš uživao - rekao je Tramp u intervjuu za Foks biznis TV netvork. U tom momentu, kako je naveo, dobio je poruku od generala da su brodovi spremni za lansiranje projektila. 
 
- I šta da radite? Onda smo doneli odluku da to učinimo i rakete su krenule - ispričao je Tramp i dodao da je odmah obavestio Si Đinpinga o tome.
 
- A onda sam rekao: Gospodine predsedniče, dozvolite mi da vam nešto objasnim. Sve se to dešavalo dok smo jeli dezert. Upravo smo ispalili 59 raketa... na Irak - rekao je Tramp.
 
Na to ga je novinarka Marija Bartiromo ispravila zapitavši da li je mislio na Siriju. 
 
- Da, na Siriju - odgovorio je predsednik SAD.
  • latinoamerikanac

    13.04.2017 08:16
    Tramponovi ... I sezona
    Porodica Tramp će, kako izgleda, nadmašiti Klintonove po glupostima i po šteti koju prave trećim državama. Inače, od čoveka koji nema nikakvo političko iskustvo (D Tramp) ništa dobro se i nije moglo očekivati. Osim toga, onaj ko pukne na unutrašnjoj politici, uvek potraži izlaz u spoljnoj - da skrene pažnju građana.
  • Zna se

    12.04.2017 23:35
    Jednostavno
    Trump je vlasnik mdobrog dela akcija fabrike Raytheon koja proizvodi rakete Tomahavk.
    Svaka vredi između 800.000$ i 1.4 miliona.
    Bombardovanje je izvršeno kako bi skočila cena akcija i donela mu zaradu.
    Može se očekivati slična akcija do kraja aprila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet