VIDEO: Francuski kandidat za predsednika na sedam mesta istovremeno pomoću holograma

Francuski predsednički kandidat radikalne levice Žan-Lik Melanšon imao je sedam istovremenih skupova zahvaljujući hologramima kojima je njegov govor prenošen.
VIDEO: Francuski kandidat za predsednika na sedam mesta istovremeno pomoću holograma
Foto: 021

Melanšon je govorio na skupu u francuskom gradu Dižonu, a njegov govor je putem satelita emitovan i na skupovima u pet drugih gradova, kao i na francuskom ostrvu Reunion u Indijskom okeanu.

Melanšon je izrazio solidarnost sa tri glavna protivnika na predsedničkim izborima, kandidatima desnice Fransoa Fijonom, ekstremne desnice Marin Le Pen i centra Emanuelom Makronom, za koje je rekao da su bili potencijalne mete dvojice ekstremista koji su uhapšeni jer su navodno planirali teroristički napad.

Istraživanja pokazuju da Melanšonova popularnost raste pred prvi krug predsedničkih izbora u Francuskoj 23. aprila, a prema nekim istraživanjima mogao bi da ima šansu i za ulazak u drugi krug 7. maja.

Melanšon (65) koji je decenijama bio u umerenoj Socijalističkoj partiji, poslanik i član vlade, sada predvodi koaliciju radikalno levih organizacija medju kojima je i francuska Komunistička partija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet