Tržni centar u BiH izgoreo do temelja, bez uzroka požara

Policija još nije počela uviđaj nakon što je u Mostaru izgoreo Tržni centar "Bingo" jer vatra još tinja, rekao je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić.
Tržni centar u BiH izgoreo do temelja, bez uzroka požara
Foto: Pixabay
Marić je naglasio da informacije sa terena govore da je objekat u potpunosti uništen, ali da se o šteti i bilo čemu drugom ne može govoriti dok ne bude obavljen uviđaj.
 
- Kad sve službe završe posao, mi ćemo početi uviđaj. Nisu se stekli uslovi za uviđaj, jer požar još tinja - naveo je Marić.
 
Vatrogasci upozoravaju na plinske boce u objektu koje još predstavljaju pretnju.
 
Na licu mesta još su prisutni vatrogasci i policija, a prizori su sablasni.
 
Tržni centar "Bingo" u Mostaru potpuno je izgoreo u sinošnjem požaru koji je izbio oko 20 časova. Zbog požara grad je celu noć bio u dimu.
 
Iz Profesionalne vatrogasne jedinice Mostar kažu je požar bio aktivan od 20.10 do 23.20 časa.
 
- Požar je lokalizovan oko 23.20 časova velikom zaslugom pripadnika Profesionalne vatrogasne jedinice Mostar, koji su na požarište izašli sa svim raspoloživim sredstvima, osam vozila i 19 vatrogasaca. Tržni centar izgoreo je do temelja. Nema povređenih - saopšteno je iz Provesionalne vatrogasne jedinice Mostar.
 
Još nema zvaničnih infomacija o uzroku požara.
 
Tržni centar "Bingo" u Mostaru bio je jedan od najvećih u BiH. Prostirao se na oko 2.500 metara kvadratnih, a u njemu je bilo zaposleno oko 100 radnika.
 
Prema nezvaničnim informacijama, reč je o šteti od više desetina miliona maraka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet