VIDEO: Četvorogodišnja devojčica ispala iz kombija u pokretu

Četvorogodišnja devojčica iz Arkanzasa zadobila je teške telesne povrede kada je ispala iz kombija u pokretu koji se kretao autoputem.
VIDEO: Četvorogodišnja devojčica ispala iz kombija u pokretu
Foto: 021.rs
Ova nezgoda dogodila se 19. aprila, a kombi se kretao brzinom većom od 50 kilometara na sat.
 
Na snimku se vidi kako su se zadnja vrata vozila odjednom otvorila i već u sledećem sekundu vidi se kako devojčica ispada na kolovoz. Srećom, vozač koji je išao iza kombija držao je propisano rastojanje te je uspeo da zaustavi automobil i spreči da neko pregazi dete koje je ostalo bez svesti.
 
Hitna pomoć je ubrzo došla i devojčicu prevezla u bolnicu.
 
Kako prenose mediji, malena je prilikom pada zadobila prelom vilice i čeka je nekoliko operacija.
 
Nema informacija gde su se u trenutku nesreće nalazili njeni roditelji. Ostaje nejasno i da li su se vrata sama otvorila, ili je devojčica nekako uspela da ih otvori.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.