VIDEO: Predsednik opštine Apatin tvrdi da su naprednjaci oteli člana SRS

Predsednik opštine Apatin Živorad Smiljanić, iz SPS-a, koji je na vlasti u koaliciji s demokratama i radikalima, tvrdi da su naprednjaci kidnapovali nosioca lokalne liste Srpske radikalne stranke.
Navodi da se to desilo ispred zgrade opštine kada je trebalo da se sastane s njim.
 
"Pošto mi imamo video nadzor ovde oko opštine, videli smo da je to grupa naprednjaka - naših, lokalnih - zgrabili su ga, ubacili u džip i odvezli u Prigrevicu, u neku privatnu kuću", rekao je Smiljanić za N1.
 
"Oni sad pokušavaju da neke ljude ubede, uplaše, pošto je (lider radikala Vojislav) Šešelj navodno prihvatio da oni idu. Međutim, pošto je ovo mali grad, mi se svi dobro znamo i niko od ovih radikala nije hteo da napusti koaliciju i oni su ga sad kidnapovali", kaže predsednik opštine Apatin.
 
U saopštenju Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Apatinu, povodom ovih tvrdnji, kaže se sledeće: "Dosadašnji predsednik Opštine Apatin, Smiljanić obmanjuje i brutalno izmišlja sa ciljem da prekroji volju građana i da manipulacijama pokuša da promeni broj odbornika u korist SPS-a, jer je izgubio izbore u Apatinu, dobivši samo 12 od 29 mandata".
 
TV Apatin objavila je snimak sigurnosne kamere.
 
  • PDJ

    11.05.2016 13:36
    @Roki
    SPS BOKAN SNS u čemu je poenta. kakve veze ima Bokan sa svim ovim a naročito sa privatnim hapšenjem .Koliko mi e poznato čoveka su skembali apatinski naprednjaci .
  • ROKI

    11.05.2016 07:00
    Gradjani Apatina treba da znaju da SPS je bio u koaliciji sa Bokanom , a gos. Smiljanic je dobro znao skim sadi tikve ,,,
  • beban

    11.05.2016 06:59
    srbija napreduje fantomke,rusenje, otmice,ucene.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina