Bačka Palanka: Javni poziv za spasioce

Javno preduzeće Sportsko rekreacioni centar "Tikvara" raspisalo je javni poziv za spasioce na kupalištima u Bačkoj Palanci, gde je ovaj posao deficitaran.
Direktor SRC Darko Božović kaže da će kupališta biti sređena na levoj obali Dunava i zalivnom jezeru Tikvara, čija je uređena plaža od Gradske udaljena samo oko 200 metara. Takođe je dodao da preduzeće nema specijalizovanu agenciju, pa su zato raspisali javni poziv.
 
- Sredstva za ovu namenu planirala je lokalna samouprava. Spasioci moraju imati položen stručni ispit i kvalifikacije. SRC kao jedan od upravljača priobalja u Bačkoj Palanci željno očekuje projekat uređenja ovog dela grada, jer će tada kvalitetnim projektom moći da konkurišu u ime uređenja ovog dela Parka prirode - rekao je Božović.
 
Javno preduzeće Sportsko rekreacioni centar "Tikvara" brine o Parku prirode i plažama, a zvanična sezona kupanja počinje s prvim danima jula.
 
- Sezona kupanja svake godine počinje početkom jula, odnosno turističko-zabavnom manifestacijom "Dunavski bal". Praksa je da plaže zvanično otvorimo kada temperatura vode bude prijatna za kupanje - zaključio je Božović.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina