Subotica: Uhapšeno 11 članova kriminalne grupe zbog ubistva Irinejevog sestrića

Policija je uhapsila 11 osoba zbog ubistva u Subotici, koji pripadaju kriminalnoj grupi koju predvodi A. K, saopštio je danas MUP.

Oni se dovode u vezu sa ubistvom Mirka Milićeva u blizini njegove kuće u Subotici, navodi se u saopštenju.

Na Milićevića, inače sestrića vladike Irineja Bulovića, dok je vozio motor u blizini kuće pucala je jedna ili više osoba, a prema nezvaničnim informacijama, pogođen je s pet metaka.

Toj kriminalnoj grupi na teret se stavlja nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i preprodaja narkotika.

Subotički Viši sud odredio je pritvor do 30 dana za A. K. (25), S. V. (21), M. A. (29), D. I. (28) i B. J. (28), dok je za preostalih šest osoba određena mera zabrane napuštanja boravišta.

Osumnjičeni A. K. je oktobra prošle godine bio ranjen kada je pucano na njegovo vozilo i tom prilikom ubijen je F. V. koji je bio sa njim u automobilu.

  • Ateist

    05.07.2016 08:36
    Zaz Irinije nije posredovao tao gore da se dečko vrati na prabi put?
  • novosadjan

    04.07.2016 23:17
    kad je dan žalosti ipak je on preduzetnik i rodjak pope
  • Rusofil_IQ0

    04.07.2016 23:05
    Popovi su veca mafija od ovih zato i policija tako brzo reaguje, ipak treba zastititi sestrica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina