Novi Kneževac: Potreba za industrijskom zonom i kanalizacionom mrežom

Novi Kneževac mogao bi da bude nova lokacija za postavljanje industrijske zone.
Ovo je zaključak predstavnika Pokrajinske vlade i lokalne vlasti u ovoj vojvođanskoj opštini. Kako je naveo premijer Vojvodine Igor Mirović, postoji potreba za industrijskom zonom u ovom mestu.
 
"Takođe, dogovorili smo se da nastavimo izgradnju kanalizacione mreže u Novom Kneževcu, jer građani očekuju da ovaj projekat bude završen do kraja. Zajedno sa direktorom Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine analizirali smo zatim probleme u domu zdravlja, kada je reč o delimičnoj rekonstrukciji objekta, a bilo je reči i o potrebi za sanacijom škole u Srpskom Krsturu", naveo je Mirović i dodao da će se u narednoj godini pristupiti planiranju odgovarajućih radova i realizaciji u fazama, u odnosu na raspoloživa sredstva.
 
Nakon obilaska jedne od četiri izgrađene crpne stanice za prepumpavanje otpadnih voda u sistemu kanalizacione komunalne infrastrukture i obnovljenog objekta odeljenja psihijatrije u Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti Sveti vračevi" u Novom Kneževcu, Mirović je izrazio zadovoljstvo što su radovi na izgradnji dela kanalizacione mreže privedeni kraju, kao i radovi na sanaciji jednog objekta bolnice, koji su, kako je rekao, izvedeni tehnički i finansijski korektno. Oba projekta realizovala je Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine.
 
Predsednik opštine Novi Kneževac Radovan Uverić izjavio je da je predsednika Pokrajinske vlade upoznao sa problemima opštine, kao što su dugovi, ali i sa dobrim projektima, kao što je izgradnja kanalizacione mreže, naglasivši da je ostalo da se izgradnja mreže dovrši, a da se potom izgradi i prečistač otpadnih voda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina