Čurug: Hajduk prijateljskom utakmicom obeležio 90. rođendan

Fudbalski klub Hajduk iz Čuruga obeležio je 90. rođendan.

Tim povodom, odigrana je prijateljska utakmica sa Crvenom zvezdom, pred više od 1.000 gledalaca.

Iako Zvezda nije igrala u najjačem sastavu, to nije uticalo na lepotu igre i jednih i drugih. Crvena Zvezda je pokazala da ima izuzetan potencijal u mladim fudbalerima, dok su igrači Hajduka imali priliku da odmere snagu sa superligašem.

Navijači su uživali u majstorijama na terenu, kao i u novom delu tribine, koja je po prvi put primila posetioce. Za sada je postavljeno oko 500 stolica, a prema rečima predsednika opštine Žabalj Čedomira Božića, do kraja naredne sezone stadion u Čurugu će dobiti kompletnu zapadnu tribinu koja će biti natkrivena.

Pre početka utakmice dodeljene su plakete FK Hajduk Čurug, zaslužnim pojedncima i organizacijama, a "slavljeniku" je uručen pehar namenjen osvajaču lige, pošto je FK Hajduk prošlu sezonu završio kao prvoplasirani u područnoj ligi, te je dobio priliku da se u novoj sezoni takmiči u višem rangu. Među istaknutim zvanicama bio je pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, kome je kapiten FK Hajduka Miloš Radanović uručio plaketu, kao znak zahvalnosti za doprinos sekreterijata razvoju sporta.

Zvezda je pobedila rezultatom 1:5. Jedini pogodak za domaćina postigao je Miloš Maksimović.

  • Zivan

    28.07.2016 22:17
    Bilo je mnogo prirodnije jubilej proslaviti utakmicom sa Vojvodinom...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.