Subotica: Uhapšeni migranti koji su napali devojčicu

Policija u Subotici uhapsila je državljane Pakistana M.A.R. (34) i B.Z.M. (22) zbog sumnje da su izvršili nedozvoljenu polnu radnju nad maloletnom ženskom osobom.

Kako se navodi u večerašnjem saopštenju subotičke policije, osumnjičeni su pokušali da pobegnu sa mesta događaja, ali ih je u tome sprečila policija.

Njima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Subotici.

Mediji su danas preneli da su dvojica migranata smeštenih u prihvatnom centru u Subotici nasrnula na maloletnu devojčicu koju su, kako navode, pokušali da siluju.

Prolaznik ih je sprečio u toj nameri.

  • NS49

    29.09.2016 21:33
    Juče su Pakistanci i u Grčkoj isto uradili. Njima je to izgleda nacionalni sport. U Indiji sililovanje kao dobar dan a sreća naša da i oni nisu krenuli u EU mada se nikad ne zna.
  • Listopad

    28.09.2016 22:34
    Orbane, sve ti je oprošteno!
  • Šid

    28.09.2016 20:30
    @B
    Jedan od retkih pametnih komentara, sve potpisujem. Ovakve vesti obično isprovociraju izliv ksenofobije i fašizma.
    Gde ste bili kada su u novembru po njivama, noću, na minusu deca sa roditeljima išla bosa? Ta ljudska patnja vas nešto nije doticala? Šta ste mislili kada je nas, Srbe, devedesetih, baš kao što vi sada radite, pola sveta gledalo kao koljače? Odrasli ljudi, kao fol gospoda i dame, a frustrirani do bola... prstom ne mrdnete kad vam vođa ruši državu, gazi dostojanstvo normalnog čoveka i otima koricu hlebu od roditelja, baba i deda, kada vam njegove barabe ruše gde šta hoće. Kobajagi hrišćani, pravovernici, dušebrižnici. Nije nego. Jad i beda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina