Kikinda: Francuski Mekafor otvorio fabriku autodelova

Francuska kompanija Mekafor otvorila je u Kikindi fabriku za proizvodnju metalnih delova za automobilsku industriju u koju je uložila četiri miliona evra i gde će raditi 80 ljudi.

Igradnja fabrike kompanije Mekafor u Kikindi je počela u aprilu ove godine na placu od 48.000 kvadrata u Industrijkoj zoni, koji je francuska kompanija platila 30 miliona dinara.

Mekafor je među tri najveća evropska proizvođača metalnih delova za automobisku indstriju i u više fabrika u svetu zapošljava oko 120.000 radnika.

  • Kreca

    21.10.2016 05:53
    Lokalne vlasti sa PK moraju pomoći i pronaći kompromis i rešenje i za pogon livnice IDA.Ako su Toza i Livnica izgradile pola grada, sad grad treba da ih spašava.
    Sečenje livnica Motins NS, Potisje Ada Radijator ZR i Topli delovi Ki je katastrofa.IDA može da radi zaposli do 500radnika posla ima.U protivnom Ki postaje mrtav grad, a sa aktualnim smanjivanjem plata ovde nećete imati ko da vam radi u proizvodnji.
  • Škrnjacul

    20.10.2016 15:33
    Sprem'te pelene, pa na posao. Što bi rekao premijer, ovde je jeftina radna snaga. To uglavnom znači i da je možete je*ati do mile volje.
  • Moja Mika

    20.10.2016 12:35
    Nemam oci da ih vidim

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina