Pančevo: Zgrada bez vode zbog duga SPS-a

Zbog duga za vodu po računu gradskog odbora SPS-a zgrada u ulici Žarka Zrenjanina 17 već duže vreme je bez vode.

Čitav sprat zgrade koristi i regionalni Zavod za zaštitu spomenika kulture čiji zaposleni redovno dolaze na posao i rade. Portal 013info navodi da su na istom vodomeru i istom računu koji se vodi na SPS i Zavod i teretana u suterenu objekta pa je jedno od rešenja da se preradi mreža, svako dobije svoj vodomer i računi razdvoje.

"Vlasnik objekta je Republička direkcija za imovinu. Od njih smo zatražili saglasnost da se radovi odvajanja mreže i izvedu. Očekujem da početkom ove nedelje dobijemo tu saglasnost", izjavio je Miodrag Mladenović, direktor Zavoda za zaštitu spomenika kulture.

Zavod za zaštitu spomenika kulture kao regionalna institucija je samo korisnik državne imovine na adresi Žarka Zrenjanina 17.

  • Bill

    09.01.2017 11:43
    Ha! I vi se odvajate od SPS!
  • Zivan

    09.01.2017 11:40
    SPS je " sređivao" kulturu i na mnogo grublji i i direktniji način...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".