Vrbas: Putevi prohodni, očekuje se poledica

Zimska služba preduzeća "Komunalac" iz Vrbasa upozorava da se od sutra očekuje pojava poledice na kolovozu i otežan saobraćaj, zbog niskih temperatura.
Putevi su za sada prohodni i mokri. Kako kaže šef Zimske službe preduzeća Milovan Krivokapić, putevi su očišćeni, dok na putevima trećeg prioriteta ima utabanog snega.
 
"Na saobraćajnice smo bacili 60 tona soli, osam tona rizle i 700 kilograma magnezijum hlorida. Na putevima Vrbas-Kucura-Savina Selo-Despotovo-Ravno Selo, kao i Vrbas-Feketić ima utabanog snega. Uz nadzor preduzeća 'Bačka put', 'Komunalac' brine i o deonici Vrbas-Bačko Dobro Polje-Ravno Selo gde smo posuli velike količine soli. Putevi koji su našoj nadležnosti su čisti, jedino se zaostali sneg može naći na saobraćajnicama trećeg prioriteta", navodi Krivokapić.
 
Kako dodaje, radnici "Komunalca" već treći dan bez prekida čiste puteve u gradu i okolini.
  • Tito

    24.01.2017 17:19
    Da su obrazi Krivokapicu i Curovicu cisti bar pola kao putevi bilo bi odlicno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina