Kikinda: Motociklista poginuo u udesu

Motociklista D. S. (26) iz Tobe, u opštini Nova Crnja, poginuo oko 13 časova na ulazu u Kikindu kada se, vozeći motocikl, direktno sudario sa automobilom koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Automobilom je upravljao N. I. (27) iz Kikinde.

Istraga će preciznije utvrditi pod kojim okolnostima je došlo do sudara i kojom brzinom su se kretali motor i automobil, kao i druge detalje ove saobraćajne nesreće.

  • Eduard

    27.02.2017 07:48
    Bulevar Evrope policija ama bas nista ne poduzima za ludovanje po bulevaru. Ajde koji Policajac ovo cita i da organiziraju akciju na kraj bulevara da ih hapse za 200 na sat. Prolazi jucer pored punog igralista dece maniak i sklizne. Zamislite sa 100 na sat da uleti medju malu decu i roditelje? POLICIJA STA CEKAS? da nekoga ubiju pa cete onda skakati? Detelinara to spada pod Vas i pod Novo Naselje nadzor.
  • DonJuan

    26.02.2017 21:38
    Sa prvim zracima sunca krecu i prvi mentoli na motorima da terorisu saobracaj.
  • Boki

    26.02.2017 19:26
    Ja vozim supersport motor. Svaki put kad vidim ovako nesto zgrozim se.

    Motorasi. Imate u skoro svim okolnim zemljama staze i nisu bas toliko nepristupacne. Ne jurite po lokalnim putevima kao manijaci - niste ni po cemu jedinstveni i posebni osim sto ugrozavate tudje i svoj zivot. Ubicete dete, coveka, sebe - neko ce ostati bogalj za ceo zivot! Idite na staze gazite tamo 300km/h, pokazite vestinu.

    Vozaci. Obratite malo vise paznje na motoriste. Ovo ne kazem jer podrzavam idiote koji divljaju nego iz istog razloga - zivot je jedan.

    Tuzno je ovo. Znam da istraga nije gotova ali stvarno bi moglo biti drugacije da su ljudi normalni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina