Bačka Topola: Mađarska gradi stadion

Fudbalska infrastruktura u Srbiji uskoro će biti poboljšana za novi stadion i savremene prateće objekte Fudbalske Akademije u Bačkoj Topoli, koja se gradi zahvaljujući donaciji Fudbalskog saveza Mađarske u iznosu od 9,5 miliona evra.
Kako je saopšteno iz kluba TSC Bačka Topola,, Akademija će biti prilika da se razvijaju mladi fudbaleri.
 
Vlasnik glavnog sponzora TSC Bačka Topola, kompanije SAT-TRAKT i član Izvršnog odbora FSS Janoš Žemberi istakao je da će Fudbalska akademija biti centralno mesto za dalju popularizaciju fudbala u Bačkoj.
 
"Sredstva od donacije koristiće se za izgradnju centralnog terena Akademije u Bačkoj Topoli. To će biti novi stadion, kao i prateći objekti koji će ispunjavati visoke standarde i zahteve današnjeg fudbala", rekao je Žemberi.
 
U Akademiji će biti potpuno opremljena teretana, sauna, kao i soba za merenje opterećenja igrača. Biće izgrađena i četiri pomoćna terena, od kojih će tri biti sa veštačkom travom, a jedan će tokom zime biti pokriven.
 
Planirano je da svi radovi na objektima Fudbalske akademije u Bačkoj Topoli budu završeni u roku od dve godine. U Bačkoj Topoli su ponikli mnogi poznati fudbaleri, poput Zvezdana Terzića, Zlatka Krmpotića, Nikole Žigića, Andrije Kaluđerovića i trenutno najboljeg igrača Dušana Tadića.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina