FOTO: Tona skanka zaplenjena kod Bačke Palanke

Policija je nedaleko od Bačke Palanke zaplenila više od tone skanka i uhapsila šestoro zbog trgovine drogom.
Zaplenjeno je 1.096 kilograma skanka, čija se vrednost procenjuje na oko četiri miliona evra. Droga je pronađena prilikom pretresa cisterne, koja se nalazila u magacinskom prostoru u mestu Obrovac nedaleko od Bačke Palanke, u posebno izrađenim bunkerima, gde je radi daljeg transporta trebalo da bude pretovarena u drugo teretno motorno vozilo. 
 
Kako je saopšteno iz MUP-a, radi se o rekordnoj zapleni, ne samo u Srbiji već i regionu.
 
Uhapšeni su D.G. (48), koji se sumnjiči da je organizator kriminalne grupe, D.P. (36), D.I. (1968), P.I. (25) i S.I. (40) iz Beograda, kao i V.K. (35) iz Novog Pazara. Sumnja se da je D.G. organizovao kriminalnu grupu koja se u dužem vremenskom periodu bavila nabavkom, transportom i prodajom veće količine skanka sa teritorije Kosova i Metohije, radi dalje distribucije na teritoriji centralne Srbije i zemalja Evropske unije. 
 
Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom  tužilaštvu.
 
  • ViPserbia

    20.03.2017 22:11
    Moja njiva
    Pokosili ste mi njivu ! To je moja australiska detelina za prehranu ovaca !
  • Turija

    20.03.2017 16:41
    Ovdasnji? A sta ti je NS pa drugo napisao? Zato im je i omiljena trasferzala jer su im zemljaci iz osme ofanzive tamo dobili njive i kuce. Ako cemo po tvojoj logici, nemoj misliti da i u te tvoje krajine nisu nekad svi redom odnekud dosli. Mislis da se samo u Vojvodinu dolazilo? Gresis.
  • NS

    20.03.2017 16:15
    Ovdasnji@ u pravu si, svi smo odnekud dosli. Pametniji jos davno, svojom voljom, a oni drugi nedavno jer im u "zaVcaju" nije uspela balvan revolucija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina