Zrenjanin: Modna revija na visokom nivou

U Zrenjaninu je protekle nedelje održana modna revija koju su združeno i veoma uspešno organizovali kompanija "Fulgar", međunarodni lider na tržištu vlakana i ekskluzivni distributer likra vlakana i "Invista", vodeći proizvođač prediva i vlakana i vlasnik likra brenda.

Revija je veoma dobro primljena kod poslovnih partnera ovih kompanija, a zadovoljni su i članovi porodice Garosi, u čijem vlasništvu je "Fulgar" i koji su prisustvovali reviji organizovanoj u sedištu kompanije u Srbiji.

A Zrenjanin je u svoj kalendar upisao lep događaj kakav se retko upriliči u nekoj provincijskoj sredini, i za koji se u lokalnoj samoupravi nadaju da može postati tradicija.

- Proizvodni asortiman, izdanje za 2017. godinu, veoma uspešno je promovisan, u prisustvu vodećih srpskih i regionalnih igrača iz ovog sektora. Predstavnik kompanije "Invista" Džejn Gviter prikazala je nastajanje modnih trendova Lycra brenda, dok je "Fulgar" predstavio sopstvene tehnološke mogućnosti - rekao je za portal Zrenjaninski menadžer Adolfo Perosi.

On je podsetio na ogromna ulaganja kompanije "Fulgar East" u Zrenjaninu, na proširenje pogona u tri navrata i stalno jačanje kapaciteta i tehnoloških mogućnosti, čime se ova kompanija pozicionirala kao strateški partner u razvoju istočnoevropskog tržišta.

- U realizaciji revije veliku podršku imali smo i od kompanije "Modital", koja takođe posluje u Zrenjaninu i koja nam je za potrebe revije ustupila brend za donji veš "Roberta". Oni su primer odlične saradnje kompanija koje imaju srodno poslovanje - naglasio je Perosi, koji je tokom prve decenije poslovanja "Fulgara" na srpskom tržištu postao veoma prepoznatljiv u Zrenjaninu i regionu po inicijativi, agilnosti i zalaganju za širenje poslovanja, uz dobre kontakte sa lokalnom samoupravom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".