"Gradimo vodeni autoput"

Prioritet Ministarstva poljoprivrede je i izgradnja sistema za navodnjavanje, rekao je resorni ministar Branislav Nedimović.
"Spremljeni su javni pozivi za izgradnju sedam sistema za navodnjavanje koji će se finansirati iz Fonda Abu Dabi, a za petnaestak dana će biti raspisani pozivi za još četiri. Od ukupno 11 ovih sistema, sedam će biti u Vojvodini, a četiri u centralnoj Srbiji i navodnjavaće više hiljada hektara", rekao je Nedimović.
 
Ti sistemi će, prema njegovim rečima, biti 'vodeni autoput' na koji će zainteresovani moći da priključe sekundarne sisteme, a ministarstvo će finansirati 50 odsto troškova.
  • Ja

    04.05.2017 10:25
    Bolje da se zove fond "Babu Žabi" nego Abu Dabi.... vidi se kako Arapi upravljaju.....mante se ćorava posla s njima dok je vreme...
  • Mile zlojeb

    04.05.2017 08:45
    Takoreći, Vojvodina na vodi.
  • polako samo

    03.05.2017 23:22
    ne dirajte nista. nahranite majmuna. sve sto pipnete ereteus. Treba prvo da polozite pripravnicki staz.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina