Bačko Dobro Polje: Pucnjava ispred kafea, troje ranjeno

Troje mladih ranjeno je u obračunu ispred kafea "Linea" u Bačkom Dobrom Polju.
Po nezvaničnim saznanjima "Blica", u obračunu je teško ranjen fudbarer Fudbalskog kluba Novi Sad, V. J.
 
Prema iskazima očevidaca, sukob je izbio kada je napadač D. J. (27) otkrio da je separe koji je navodno rezervisao u kafeu zauzet. Odmah se verbalno sukobio sa V.J. i njegovom sestrom A.J. i ostalim prisutnima, a svađa se nastavila fizičkim obračunom ispred kafea. 
 
U jednom trenutku D. J. je izvadio pištolj i ispalio nekoliko metaka u pravcu V. J. i njegovog društva i pritom ranio njega, njegovu sestru A. J. i još jednog mladića čiji identitet još nije poznat. 
 
Po rečima portparolka vrbaške Opšte bolnice Slavica Otović, u toj zdravstenoj instituciji zbrinuto je četiri osobe od kojih su troje nakon ukazane pomoći pušteni na kućno lečenje, dok je jedna osoba zadržana u bolnici sa teškim telesnim povredama. 
 
Policija još nije izdala nikakvo zvanično saopštenje u vezi sa ovim incidentom.
  • Domorodac

    13.05.2017 22:49
    Budala
    Pa kreten sta reci bolje da je prespavao ovu subotu! A sledeca bi mu bila bas po meri !
  • dzungla

    13.05.2017 20:28
    Divljina .
  • box

    13.05.2017 19:07
    Srbija - drzava pucnjave .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.