Na budžetu Pokrajine oko devet i po hiljada studenata

Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici utvrdila predlog odluke o Završnom računu pokrajinskog budžeta za 2016. godinu.
Pokrajinska vlada je donela i tri odluke o broju studenata za upis na prvu godinu studija u školskoj 2017/2018. godini, koji se finansiraju iz budžeta Vojvodine.
 
Prvu godinu osnovnih strukovnih, akademskih i integrisanih studija na fakultetima u sastavu Univerziteta u Novom Sadu može upisati 5.456 studenata koji se finansiraju iz budžeta Vojvodine.
 
Prvu godinu master i doktorskih studija na fakultetima u sastavu Univerziteta u Novom Sadu može upisati 2.962 studenata koji se finansiraju iz budžeta Pokrajine.
 
Prvu godinu osnovnih strukovnih studija u visokim školama može upisati 1.075 studenata, čije se obrazovanje finansira iz budžeta Vojvodine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina