Zrenjanin: Majka optužena, jer nije dozvoljavala ocu da viđa dete

Majka maloletnog deteta iz Zrenjanina J.T. (34) optužena je, jer je prema navodima tužilaštva, onemogućavala ocau da se viđa sa detetom.
Osnovno tužilaštvo u Zrenjaninu je podnelo sudu optužni predlog protiv ove majke, zbog krivičnog dela oduzimanje maloletnog lica.
 
Ona se tereti da je 1. januara ove godine do 2. marta u Zrenjaninu, onemogućavala izvršenje pravnosnažne i izvršne presude Osnovnog suda u Zrenjaninu, kojom je određen način održavanja ličnih odnosa deteta sa ocem. 
 
Prema optužnici J.T. je nije omogućavala ocu da preuzme dete svakog drugog vikenda u mesecu od petka u 18 časova do nedelje u 16 časova, kao i svaki drugi dan državnih i verskih praznika, jer ista nije pripremila dete da se vidi sa ocem u zakazano vreme.
  • Ika

    27.03.2018 23:04
    I sta sad?
    Imam vanbracnog sina,detetu je 5god,posle raskida veze i suda po zahtevu njegove majke koji je odredio samo alimentaciju koju placam i da majka vrsi pravo starateljstva nad njim,nisam dobio nikakvo pravo da vidjam dete,nikakvo resenje ili odluku.Usmeno mi je samo sudac rekao da cu zapocetak dete vidjati u centru za socijalni rad?.Na pozive u centru su mi opet rekli da treba sudska odluka?? Na molbe majka opet se poziva na centar i tako u nedogled,dete nisam video godinu dana...
  • Razocarani otac

    08.03.2018 22:01
    Majka je previse puna sebe
    Ja zbog svoje bivse zene dete nisam video mesec dana, jer mi se nije odazivala na telefon, a kada sam otisao da vidim dete sro mi je zamonom propisano kapija je bila zakljucana, i sad zbog stalnog zvanja me je prijavila tako da imam zabranu poziva i prelazenja, i sta sad da radim
  • Logičar

    07.06.2017 09:35
    Dveri rules
    "Majka optužena, jer nije dozvoljavala ocu da viđa dete", a tu je i ona vest da je osužena žena jer je isprebijala muža. Čini mi se da je počeo konačni obračun sa ženama u Srbiji, da Srblji domaćini ponovo budu svoji na svome. Uskoro će zabraniti abortus i pravo žena na rad, a "Dveri" će da se raduju. U 15. veku smo i ovo ne treba a budu vesti, već deo pravosudne rutine. Ako ovakve informacije senzacionalistički gurate na naslovne strane, uvek će se naći idioti koji će reći: "E, tako im i treba, mnogo su se osilile, bre!". A oni će uvek imati priglupu publiku i nemojte se čuditi kad "srpsko muško" ponovo uzme pravo u svoje ruke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".