Zrenjanin: Na prodaju stadion

Železnice Srbije oglasile su tender za najpovoljnijeg ponuđača za procenu vrednosti nekoliko nekretnina u Zrenjaninu, među kojima je fudbalski stadion kluba ŽFK Banat i prateći objekti.
Takođe, od imovine koju "Železnice Srbije" imaju u Zrenjaninu, plan je da se proda i magacin na potezu zvanom Fabrika stanica. Trenutno se na tenderu traži najpovoljniji ponuđač za procenu vrednosti nekretnina.
 
Na fudbalskom stadionu se nalaze kafana i dve garaže, s tim da je jedna garaža trenutno u funkciji poljskog toaleta, javlja Zrenjaninski.com.
 
Stadion je, inače, građen tridesetih godina prošlog veka, i uvek je bio u funkciji železnice i njenih fudbalera. Klub postoji od 1922. godine, trenutno se takmiči u A ligi Fudbalskog saveza grada.
 
Najveće uspehe klub je postizao šezdesetih godina prošlog veka, a najviši rang takmičenja mu je bio četvrta liga. Odlične rezultate postizao je i u nekada vrlo dobro rangiranom kupu železničara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".