Počinju moto-trke za Veliku nagradu Zrenjanina

Licencirana staza "Jugoistok" spremno je dočekala oko 60 takmičara iz Srbije i zemalja Evrope, što je označilo i početak moto-trke "Velika nagrada Zrenjanina".
Organizatori trke koja se boduje za nacionalni i balkanski šampionat su Auto-moto savez Srbije, Moto savez Srbije, moto-klub "Petrovgrad" i Grad Zrenjanin.
 
Kao domaćin, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić zahvalio se Auto-moto savezu Srbije na podršci u ovom projektu, rekavši da mu je velika čast što se u Zrenjaninu posle 15 godina održava ovakvo takmičenje.
 
"Veoma sam zadovoljan ulaskom u kalendar održavanja moto-trka u Srbiji, uz dobru saradnju sa Auto-moto savezom Srbije. Drago mi je što takmičari stazu ocenjuju kao izuzetno dobru, sa odličnim potencijalom, a u narednom periodu uložićemo napore da bude još bolja. Želim da naglasim da su i takmičari iz Zrenjanina nizali brojne uspehe i to je bio neposredan povod da organizujemo takmičenje "Velika nagrada Zrenjanina", rekao je gradonačelnik Zrenjanina.
 
Svim ljubiteljima dvotočkaša priušten je moto-spektakl na stazi dugoj 3.000 metara, prosečne širine sedam metara sa devet krivina i kao takva dovoljno je atraktivna kako za takmičare, tako i za posetioce.
 
Takmičenja su organizovana u disciplini "Motoklasik" koja se boduje za Balkanski šampionat, "Supermoto" i "Roud Rejs" u kategoriji 125 kubika.
 
U nedelju treninzi startuju u devet časova, trke počinju u 13 časova, a vreme predviđeno za dodelu pehara je 17 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina