Sombor: Beograđani preuzeli objekte "Narodne apoteke"

"Narodna apoteka" u Somboru izdata je u zakup beogradskom "Galen-farmu".
Sombor: Beograđani preuzeli objekte "Narodne apoteke"
Foto: 021.rs
Na javnoj licitaciji za zakup 18 apoteka u okolnim selima i samom gradu učestvovali su somborska apoteka "Zlatni lav", novosadska apoteka "Janković" i "Galen-farm", koja je izašla kao pobednik. Na sebe su preuzeli obavezu da za zakup objekata i opreme mesečno isplaćuju 1,44 miliona dinara. Ugovor je sklopljen na 15 godina.
 
Kako piše "Dnevnik", obaveza zakupca je da u svim objektima ostanu apoteke, ali i da obezbedi noćna dežurstva u nekim od njih.
 
Sama somborska "Narodna apoteka" ne prestaje da postoji, pošto će opstati Centralna apoteka na Vencu vojvode Radomira Putnika. U "Galen-farmu" poručuju da sadašnji radni kapaciteti nisu dovoljni, te da će morati da angažuju još farmaceuta.
 
"Možda će biti potrebe i za novim lokacijama, kao i produženjem radnog vremena, jer su apoteke koje smo sada zakupili u Somboru i okolini radile kraće nego što traje radno vreme naših apoteka", poručeno je iz ove kompanije za "Dnevnik".
  • Apotekar

    07.11.2017 07:55
    Sss
    Strasno, Apoteka Sombor je pre 3 godine bila uspesna firma , takva bi i ostala da nisu zamenili tadasnji menadzment i postavili najnesposobniji, koji je unistio Apoteku i rasterao strucni kadar... Ali to je ocigledno i bio plan... Nekom trebaju pare od zakupa...
  • hemicar

    03.11.2017 20:16
    aotekar lekar
    Šta, Janković hteo apoteke za sitne pare, je l' ? More
  • cure

    03.11.2017 18:40
    gedžani
    kao Pacmen samo jedu,ali nadam se da će kad tad odleteti sa ovih prostora

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.